Sörtesztek szaxerűen

Falu bikája? - Borsodi Bivaly

2017. október 28. - hunt3r95

Előzetesen a falu bikája nevet adtam neki, vajon erre rászolgál? Mindjárt kiderül. A sör bár a gyártó szerint világos, a valóságban inkább félbarnára hasonlít. Kibontás után megcsap az alkoholszag, de ez nem az az alkoholszag ami az Argus Strongál nyakon baszott, ez olyan "gyeremáigyámeg" illat. Sokat nem is tököltem a szaglászással toltam be az arcba. :D Első gondolatom az volt, hogy ebből nagyon akarok barna verziót, mondjuk 8%-os alkoholtartalommal, úgyhogy kedves Borsodi, a feladat adott.

Tirdi: Jóval ihatóbb volt az Argus Strongnál, de véleményem szerint kicsit ebben is érződött az alkohol íz-szag. Amúgy meg egy átlagos sör volt picit több alkohollal. A csomagolása nagyon tetszik. Nem lesz námbörván, de vennék máskor is.

Hangulatkép az elfogyasztása estéjéről: 

bivaly2.jpg

hunt3r95:bivaly1.png

Íz: 10/8

Illat: 10/8

Utóíz: 10/8

Tirdi:

Íz: 10/7

Illat: 10/6

Utóíz: 10/6

 

Bebaszási index: 38,31?

Ár: 249 Ft?

Vásárlás helye: Tesco Extra Rózsavölgy

Vásárlás ideje: 2017. október

Gyártó: Borsodi Sörgyár Kft.

Alkoholtartalom: 6,5%

Kiszerelés: 0,5L doboz

Összetevők: víz, árpamaláta,kukoricagríz, kukoricadara, sörárpa, komló, komlókivonat

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr2612943125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása