Sörtesztek szaxerűen

Corvinburg barna sör - Ez most komoly?

2019. március 31. - TyRDy

Elöljáróban a cuccról:

Ugye a szilvás változatot már kóstoltuk, és kifejezetten jó véleménnyel voltunk róla. Aztán Tirdi látta Gazdagéten, hogy biza Corvinburgokat szállítanak az egyik kisboltba. Adta magát a dolog, mivel a szilvás változattal nem volt semmi baj, sőt akár egész jónak is nevezhetjük. Tirdivel megbeszéltük, hogy nagyon bemegy és nagyon vesz valami fasza cuccot. Pofára esett, mivel kereslet hiányában szilvásat nem árulnak, csak barnát és simát, abból is csak barna volt épp. Hát nem maradt sok választása, vett egy barnát, és gondolkodás nélkül bizakodtunk a szilvás után. 

Illat, habzás:

Tirdi: Nem tudom...pontosabban azt nem tudom, hogy az élesztő mellett mit érzek. Élesztő szaga van, semmi más sörre utaló. Habbal nagy gáz nincs, több nap állás után is hamar előjön és marad is kicsit.

hunt3r95: Hát baszdmeg ez már a szagnál elzakózik, ugyanis nagyon büdös. Ha nem lenne rá írva mi van benne, akkor lehet páran ki sem találnák, sörre nem igazán emlékeztet, inkább valami élesztős buggyant víz, hát kösz szépen. Habzásról nem tudok én nyilatkozni , mert nem igazán érdekelt ezután a szaghatás után....

Íz, utóíz:


Tirdi: Most ez komoly? Kezdjük ott, azt érzem, mintha liszt úszna benne, ízt is nézve, mintha egy palack poshadt vízbe most tördeltem volna bele egy Budafoki Élesztő kockát. Sima sörnek még úgy ahogy, barna sörös jellemzők kicsit sem érződnek. Elsőre nagyon szar volt, másodikra  már ihatóbb, de a jótól messze van. Őszintén engem is meglep, hogy a pár nappal ezelőtti kóstolás és mostani iszogatás közben kialakult véleményem mennyire más, így azt nem mondom, hogy ne kóstold meg mert behánysz, de...ez nem jó. Közben még rájöttem, hogy kétségeimet táplálja, hogy percek után az utóíze egész jóvá megy át sunyiban, egy kis sör íz is előjön. Nem, nem barna sör, ennyire ne várj már luxust, na. Utolsó szó jogán, az alkohol, az ott van, ahogy iszod javul az íze, mert garantáltan bebaszol (najó, minimum alapozás a feltétel).

hunt3r95: Áporodott élesztős víz. Hú basszus. Ez nagyon büntet, egyszerűen tré. Bántóan pancsolmány alatt van 2-vel, nem derül ki az, hogy mit iszol, lehetne esővíz is ennyi erővel. Nem lehet róla mit írni. Ezen nagyon kiakadtam... utóízről nem nyilatkozom., mert gyorsan öblítettem valamivel :D

 

Összegzés:

Tirdi: A szilvásamat akarom. Nem tudom, 350, 450, fasztudja mennyi volt, de nem 120 így nem éri meg. Hiába kézműves elvileg, gagyi, szar, tré. Mondom, miután úgy állok neki, hogy mégis csak meg kell inni ezt a fost, úgy iható, de...nem ajánlom, kész.

hunt3r95: Illata rossz, habja szar, íze szar, utóíze is biztos tré, csomagolás is ratyi, ráadásul 450Ft- ért vesztegetik, ami vicces mert elsőre azt tippeltem, hogy 1-essel kezdődik az ár. De jobb lenne ha az ár semmilyen számjegyet nem tartalmazna...

 

 Kép elfogyott, hasonlít a szilváshoz a palack, ennyi.

hunt3r95:

Íz: 20/3

Illat: 20/3

Utóíz: 20/3

Ár-Érték arány: 20/5

Tirdi:

Íz: 20/8

Illat: 20/6

Utóíz: 20/12

Ár-Érték arány: 20/8

 

Bebaszási index: ~70

Ár: elfelejtettem, 350 vagy 450 körül, ha jól emlékszem

Vásárlás helye: Gazdagrét, Nagyszeben tér 2 - Lottózó

Vásárlás ideje: 2018. október

Gyártó: Akpedo Kft., Orgovány

Alkoholtartalom: 4,8%

Kiszerelés: 1L PET-palack

Összetevők: ivóvíz, árpamaláta, kukoricadara, komló, sörélesztő, Co

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr9514362937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása