Sörtesztek szaxerűen

Kedvencek temetője - Argus Gold Unpastorized 5,7%

Sörtesztek szaxerűen 82. rész

2019. július 16. - TyRDy

Elöljáróban a cuccról:

 Hát gyerekek az a helyzet, hogy úgyfest, a szeretett üveges, 6%-os Argus Goldunk megszűnt. :( És helyette került a Lidl polcaira ez a zöld dobozos valami, aminek igazából ugyan az a neve. csak itt a csomagoláson az "Unpastorized" szó helyett a "Gold" van eldugva. Ár ugyan az, 199Ft, csak a csomagolás lett más, éééés...3 tizeddel kevesebb az alkoholtartalom. Ami önmagában nem tragédia, mert ez nem sok, de ez azt jelenti más a beltartalom. Nézzük meg akkor, hogy milyen. 

argus_unp_1.jpg

Illat, habzás:

Tirdi: Jó, hát nem is rossz annyira...kicsit valami erősebb sört juttat eszembe, de hálisten nem a Strong tesót. Nem a legjobb, deee lehet még jó vége. Habzani is bír.

Íz, utóíz:


Tirdi: Íze nem lehet jobb mint a benziné, de kár, hogy nem az, mert ezért felgyújtanám vele a Lidlt. Szóval igen, tré, nagyon tré, undorító. Bűncselekménynek definiálom, hogy ezt adják a jó kis Gold helyett. Annyira tré, hogy felemlegettük a Waldertet. Poshadt csatornavíz kis cukorral. 
Bővebben kifejtve...első kortyra szinte semmi, vagy talán itt van a legtűrhetőbb része, savanykás kesernyés, talán enyhén ale szerű íz, de ez nagyon hamar eltűnik. Aztán előjön egy édeskés kesernyés valami, ami olyan, mintha komlót rágcsálnál és innál rá cukrozott vizet. Kellemesnek mondható sör íz abszolút sehol. Alkohol sem érződik, ízre meg sem mondanám, hogy egyáltalán van benne.

 

Összegzés:

Tirdi: Pocsék undorító fos, kérem vissza a Goldomat.

 argus_unp_2.jpg

 

 

Tirdi:

Íz: 20/3

Illat: 20/9

Utóíz: 20/3

Ár-Érték arány: 20/6

 

Bebaszási index: 34,9

Ár: 199 Ft

Vásárlás helye: Lidl, Nagytétény 

Vásárlás ideje: 2019.03.01.

Forgalmazó: Lidl

Alkoholtartalom: 5,7%

Kiszerelés: 0,5L doboz

Összetevők: víz, árpamaláta, komló

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr5214729537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Technika Magnatovics 2020.03.29. 18:23:43

No azért a diszkont söröknél akciósan 139 áron verhetetlen....
süti beállítások módosítása