Sörtesztek szaxerűen

Ez most komoly? - Royal Helles Bier

Sörtesztek szaxerűen 90. rész

2022. március 14. - hunt3r95

Elöljáróban a cuccról:

Furcsa mámoros érzés fog el. Mintha egyre sötétebb lenne. A hangok is egyre tompábbak. Sőt, egyre melegebb is van. Mintha süllyednék. Nagyon melegem van...Hol vagyok? Ja, hogy ez a Föld középpontja? Nem meglepő... Ez a magát sörnek hirdető rettenet olyan alacsonyra teszi a lécet, hogy lassan a Greifen meg a Waldert forog a sírjában. De komolyan, hogy a viharba fordulhat ez elő? Nem árulok el nagy titkot, ez rendkívül pocsék. Ment is klotyóba a többi szar mellé. Mellesleg már a külcsínyt látva is megkondult a vészharang: arany kupak, egyszerű, a szoci időkre hajazó címke, 159 Ft üveggel...

Illat, habzás:

Jézi gyere le az mocsok büdös...Elég sok minden eszembe jutott mikor megszagoltam, átvillant az agyamon a nejlonzacskóban érlelt büdös zoknin át minden, de a sör valahogy nem jutott eszembe. Végül a virágládába belerohadt víznél kötöttem ki, a sört csak azért hallucinálom hozzá, mert tudom, hogy papíron az van a poharamban. Habra szerencsére nem kell kitérnem, mert szinte nincs.

 Íz, utóíz:

Na, de az íze, az bevisz egy gyomrost. FÚJ, csupa nagybetűvel. Ennek NINCS söríze. Nem meglepő, de sörszíne sincsen, halvány pisa színe van. Nagyjából olyan, mint annó 2018-ban a Zähringer volt. Ha papírt meg faágat ha beáztatsz egy kis esővízbe megkapod ezt a retket, ingyen, aztán lehet ráírni, hogy "sör". Kortyolgatom rendesen, de csak nem jön meg semmiféle sör íz. Már megittam 2 decit, mikor rájöttem, hogy felesleges kóstolgatni, mehet a maradék a wc-be. Emberek itt nincsenek ízek, nem dominál sem a komló, sem a maláta, de még egy kis élesztős jelleg sem. Itt egy íz van: ázott papír/fadarab. Ebből fakadólag utóíze nincsen. Köszönöm.

img_20220308_154109.jpg

Összegzés: 

 Mindennek a legalja azok közül amit ittam, bár szoros az élmezőny a szar sörök között, ez a TOP 5 legrosszabba ott van. Messziről el kell kerülni, ez még egy tikkasztó nyári napon X nm kocsibeálló betonozása után sem fogyasztható. 

img_20220308_154754.jpgIde való, nem a boltok polcaira.

hunt3r95:

Íz: 25/1

Illat: 25/2

Utóíz: 25/1

Ár-Érték arány: 25/1

Össz pontszám: 100/5

Bebaszási index: 39,75

Ár: 159 Ft

Vásárlás helye: CBA Príma 

Vásárlás ideje: 2022

Gyártó: Pécsi Sörfözde

Alkoholtartalom: 4%

Kiszerelés: 0,5L aludoboz

Összetevők: ívóvíz, árpamaláta, komló

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr3117775478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása