Sörtesztek szaxerűen

Perlenbacher Pils - Az alsópolcos

Sörtesztek szaxerűen 88. rész

2022. február 24. - hunt3r95

Elöljáróban a cuccról: 

Épp a Lidlben kóricálcam, amikor megláttam ezt, a számomra eddig ismeretlen (jó volt ez így) sört. Az alsó polcok egyikén. Majdnem a földön, ami egyébként remekül kifejezné,hová is való. Amikor megakad a szemem egy "Premium Quality" német sörön ami 200Ft alatt megvehető (esetünkben 189Ft), mindig elmosolyodom :D 4,9%-os alkoholtartalom, világos sör, szokásos összetevők, azaz nincs kukorica.

Illat, habzás:

hunt3r95: *csssssz* ÓÓÓÓ ne! Első szagcsapásra egyből azt hiszem, hogy ez biza Van pur termék, de kis utánajárással kideríthető, hogy vagy német vagy jól hazudja annak magát. Illat alapján menne a kukába, de várj, ez a sörtesztek blog, meg köll inni, na meg ki lett fizetve...kitöltve azért jobb a helyzet, már nem ennyire tömény az édes illat, de nem erre számít az ember egy világos sörnél. Habja sok van, gyorsan elillan, bubi is nagyon sok benne, az elején kicsit kellemetlen, de nem vészes.

Íz, utóíz:

hunt3r95: Nem annyira szar, mint amire számítottam illat alapján, igazán semmilyen, már szinte kellemes...lehetne, ha nem lenne olyan keserű utóíze, hogy az már fáj. Egyértelmű, hogy nem a minőségi ligában játszik. Amúgy nem lenne szar, de ezt a nagyon keserű utóízt nehéz befogadni, ez el van cseszve, megittam, mert szomjas voltam.

Összegzés:

hunt3r95: Nem lenne olyan rossz, ha fele ennyire lenne csak tré. Na jó, kicsit komolyabban véve: Aki szereti ha a semleges láger íz után egy intenzív keserű utóíz csiklandozza az emésztőrendszerét, az vegye meg, megéri, de nekem nem jött be ez a kontraszt.

 img_20220223_190248.jpg

hunt3r95:

Íz: 25/15

Illat: 25/13

Utóíz: 25/10

Ár-Érték arány: 25/14

Össz pontszám: 100/52

Bebaszási index: 38,6

Ár: 189Ft

Vásárlás helye: Lidl 11. ker. Fehérvári út

Vásárlás ideje: 2022 február

Gyártó: elvileg valahol Zwickauban készül

Alkoholtartalom: 4,9%

Kiszerelés: 0,5L aludoboz

Összetevők: ivóvíz, árpamaláta, komlókivonat

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr3817765350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása