Sörtesztek szaxerűen

Kartonpapíros lötty - Zähringer

2018. július 01. - hunt3r95

Kis szemerkélő eső közepette ittunk meg újabb(faszt újabb fél éve a szekrényben pihent) alanyunkat. Ekkor még nem sejtettem, hogy ez a szemerkélő budapesti eső is finomabb, mint ami a dobozban szerepel. De ne szaladjunk előre ennyire, Tirdi elmondása szerint rakat fos, na akkor szerintem nem is létezik, ennek ellenére bőszen hirdeti, hogy PREMIUM. Illata kifejezetten kellemes, világos sör ivását vetítené előre. habja igazából nincsen, erős rázással sem tudom habzásra kényszeríteni, na ez már nem jó jel.                                   

Megkóstolás után első szavaim ezek voltak: Ez most mi volt? "Ez baszdmeg ez súlyos." Egész konkrétan arról nem szó, hogy szeretném lepontozni az íz és az utóízt ha lenne, De nincs. Nyomokban sem. Ennél még a 99Ft-os igen beszédes nevű Deep is jobb az Aldiban. Ha meg az Deep akkor itt elértük a föld középpontját. Waldertnél meg az Argus Strongnál is csak azért jobb, mert nincs íz, nincs ami fájjon. Utóíz meg külön vicces, mert a semmiből előtör kb. 20 másodperc után, ráadásul szar is. Nehéz helyzetben vagyok, mert ezt egyszerűen nincs mit lepontozni, valami gyenge ázott kartonpapír beütése van. Ez ihatatlan. Sokat agyaltam,hogy egyáltalán megjelenjen-e itt, hiszem sörnek is csak addig lehet nevezni, amíg ki nem bontod és hiszel a dobozon lévő betűk értelmetlen halmazának.

Tirdi: Doboza szép, elsőre nem gondolnám, hogy olcsó sör. Habja is bíztató, illata is. Kellemes karakteres tömény, kesernyés sör illat, eddig nem tűnik pancsolmánynak. Aztán kóstolás, és...ez valami ótvar fos. Kartonpapír íze van, mintha nedves papírt ennék. Bubija sincs. Utóíze nincs...ja várj, de, megjön nagy nehezen, bár ne jönne. Mintha algopirint szopogatnék. Tömény borzalmasan keserű utóíz, undorító. Ilyet biztos nem veszek többé, nagyon be kellene legyek baszva, hogy megigyam.

 img_20180622_153203.jpg

hunt3r95:

Íz: 20/1

Illat: 20/6

Utóíz: 20/1

Tirdi:

Íz: 20/2

Illat: 20/7

Utóíz: 20/2

Ár-Érték arány: 20/5 Olcsó, de nem annyira amennyire fos.

 

Bebaszási index: 30,2

Ár: 0,45 € = 145 Ft

Vásárlás helye: Párkány, Billa

Vásárlás ideje: 2018. január

Gyártó: Privatbrauerei Eichbaum, Mannheim, Németország

Alkoholtartalom: 4,8%

Kiszerelés: 0,5L doboz

Összetevők: víz, komlókivonat, árpamaláta, (kartonpapír?)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr1514068057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása