Sörtesztek szaxerűen

A moslék tradíció - Rákóczi

Sörtesztek szaxerűen 89. rész

2022. március 08. - TyRDy

Előljáróban a cuccról:

Hosszú ideje ezt sört tartom a legokádékabbnak egy régebbi kóstolás miatt, most ezt a gondolatom egy teszt formájában ellenőrzöm. Nagy levegő...

hunt3r95: Szerintem még soha nem ittam ilyet, Tirdi szerint szar. Első blikkre olcsó, de iható sörnek tűnik, legalábbis kibontás előtt.

Illat, habzás:

Tirdi: Illata? Kellemes. Kellemes, mint a vízé. Magyarul semmilyen, vizes illatú, olyan tipikus olcsó-vizezett sör illat, mint teszem azt egy Arany Fácán vagy Löwenbrau...

hunt3r95: Büdös, mármint az a kevés ami van. Állott, poshadt víz, valami fémes beütéssel(üvegest vettem). Habja szinte semmi. Nem győzött meg.

Íz, utóíz: 

Tirdi: ÁÁÁH, ez még mindig borzalmas! Ennyit tudtam mondani, köszönöm hogy elolvastad, szép napot. 
Na jó, azért kifejtem. Fújj. Ennyi, sziasztok. 
Na de komolyan, egyszerűen semmilyen, vízízű, pici alumínium ízzel. Bubis víz kis keserű mellékízzel, poshadt alumíniumos  utóízzel, bármilyen is legyen a poshadt alumínium. Vizet böfögök, nagyjából mintha valami 3%-os Balatoni világos lenne, csak annál is szarabb. Ez az egyik legszarabb sör amit valaha ittam.  

hunt3r95: Fúj baszdmeg, ez rettenetes. Szaga alapján egy nagy semmire tippeltem, erre egy gyenge kezdés után egy erős visszaesés lett a téma. Ez a botrányosan szar kategória, 200 forint feletti sörök egyik legszarabbika, ha minőséget nézzük. Ennél még a 3%-os Deep is jobb, meg olcsóbb is jóval. Kár lenne belemenni, hogy mi van benne és mi nincs, ez szar ahogy van. Poshadt is, jellegtelen is, semmelyen formában nem emlékeztet sörre. Amennyiben ez a szabadság íze, én maradnék rab a jó sörök börtönében.

Ui.: De legalább káposztalé utóíze nem volt, sőt semmilyen sem.

Összegzés:

Tirdi:"A szabadság íze". Hát akkor engem csukjanak börtönbe. 

Egyszóval:

Szar, kula, nem jó, rossz, fospermet, kaki, pocsék, poshadt, undorító, kulaputtony, okádék, fosszar, kevésbé jó mint igen, rossz ízű, borzalmas, moslék, mocsadék, ihatatlan, förmedvényes, kukába való, tré, csatornaléízű, földről felmosott, kellemetlen, kukába való, szutyvadék foslé. 

hunt3r95: Emberiség elleni bűntett, semmi több. Hihetetlen,hogy Bőcsről egy ilyen termék kikerülhet a boltok polcaira 2022-ben. 

Rákóczi világos sör 4,1% 0,5 l

 

hunt3r95:

Íz: 25/3

Illat: 25/5

Utóíz: 25/3

Ár-Érték arány: 25/2

Össz pontszám: 100/13

 

Tirdi:

Íz: 25/2

Illat: 25/4

Utóíz: 25/2

Ár-Érték arány: 25/3

Össz pontszám: 100/11

 

Bebaszási index: 53,7

Ár: 220 Ft 

Vásárlás helye: Pusztaszabolcs, Feri bolt

Vásárlás ideje: 2022.02.25.

Gyártó: Borsodi Sörgyár Kft.

Alkoholtartalom: 4,1%

Kiszerelés: 0,5L doboz

Összetevők: Víz, Árpamaláta, Kukoricadara, Komló

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr917769646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása