Sörtesztek szaxerűen

Csak szeretne nagy hal lenni - Prince Big Fish

2017. december 28. - hunt3r95

Nem tudom mit is mondjak erről. Előljáróban annyit, hogy minél jobb vagy rosszabb egy sör annál könnyebb róla írni, de hát ez nem meglepő. Ez a sör azonban nehéz eset, 329Ft, 1 Liter, belga sör.... Csak nekem ellentmondásos kicsit? De. Marvval valami retekre számítottunk. Ha retek nem is volt, de legalább ritka jellegtelen. Sem illata, sem habja se íze, sőt még utóíze nem volt, egy jól fejlett ásványvíz több ingert vált ki belőlem. Leszarozni nem tudom, mert nincs mit, épp ezért botrányosan rossz sem volt. Nem tudom ki a célközönség, mindenesetre nem mi az biztos, ez sörnek igen gyenge eresztés volt.

prince1l_1.jpg

 

Marv: A kisboltba egész bíztatónak tűnt, így hát megvettem, de hamar szembesültem vele, hogy sokat nem fog adni nekünk. Nem is adott, hiszen az olyan víz ízű, hogy ha nem szólnak nem veszed észre mit iszol. Nem akadtam ki rajta nagyon, viszont meglepetten kóstolgattam arra várva mikor lesz végre íze. Ez biza' tréé, ne is szépítsük. Sörözni nem jó, max ha valaki már be van baszva  odaadod neki és örül, hogy sört iszik, te meg, hogy megszabadultál ettől.

Tirdi: Nincs illata, nincs habja, nincs íze. Tömören ennyi... De szerintem sokkal rosszabb is van annál, ha nincs íze, az ilyeneket még tök jól elviselem, és még az íztélen sörök közül is a jobb kategóriát képviseli. Hogy hogy lehet ez? Nem tudom, de egyszerűen így éreztem. Viszont amúgy nem annyira víz ízű, mert valahogy többet tud mint a Greifen...

prince1l_2.jpg

hunt3r95:

Íz: 10/4

Illat: 10/5

Utóíz: 10/4

Marv: 

Íz: 10/4

Illat: 10/4

Utóíz: 10/4

Tirdi:

Íz: 10/6

Illat: 10/6

Utóíz: 10/6

 

Bebaszási index: 41,1

Ár: 329 Ft

Vásárlás helye: egy csongrádi kisbót'

Vásárlás ideje: 2017.november

Gyártó: Bewery Martens, Belgium

Alkoholtartalom: 4%

Kiszerelés: 1L PET-palack

Összetevők: víz, árpamaláta, kukorica,kukoricagríz, kukoricadara, sörárpa, komló, komlókivonat

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr6713380011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása