Sörtesztek szaxerűen

Szopogatós cukorka - Zlaty Bazant citrom radler 1,8%

2018. augusztus 05. - hunt3r95

 Tirdi: Illata citrom...nak kéne lennie, de ez konkrétan "citrom ízű" illat. Olyan, mint a citromos szopogatós cukorkák, vagy kb. bármi, amin az szerepel, hogy "citrom ízű". Engem az illata nem is emlékeztet az igazi citromra, tipikus mű illata van. Eddig nem valami jó. Habja lehetne, de nincs, elfelejtettek szólni neki, hogy kéne habzania. Habozik habozni. Bubija semmi, íze semmi. Halvány ízt érezni, persze nem savanykás, inkább édeskés, és illatához méltóan, amit érezni, az nem citromos, hanem "citrom ízű". Utóíze cukros, citrom ÍZŰ. Ha a szaromra ráírom, hogy citromos, az citromosabb, mint ez. Ennél sokkal jobb citromos és akár citrom ízű sörök/radlerek vannak, ez így szar. Nem ihatatlan...de miért? Nem kellemes, biztos, hogy semmiért nem veszek többet ilyet. Sörtől nagyon távol áll, de ez még radlernek sem felel meg.

hunr3r95: Habja annyi sincs mint az eddigieknek, bár ez nem meglepő lassan számomra. Illata tök oké, nem visít az orrom, hogy fejezzed be a szaglászását, sőt egész kellemes. Megkóstolva az alábbi gondolatom támadt: Se citrom, se sör, se íz. Nem igazán lehet ez tovább firtatni, ráadásul szomjoltónak sem valami jó, mert tele van cukorral és édes mivolta miatt ragad a szád tőle. Utóíze sincs, hogy legalább egy darab pontot tudjak mire adni. Ez konkrétan a citrom ízesítős ízű cukros víz ízesítésű íz. Na ezt akkor tessék kibogózni. Segítek: nincs íz. Kicsit kezd elegem lenni ezekből a kotyvasztékokból......

 img_20180622_153135.jpg

hunt3r95:

Íz: 20/4

Illat: 20/6

Utóíz: 20/3

Ár-Érték arány: 20/3

Tirdi:

Íz: 20/5

Illat: 20/4

Utóíz: 20/4

Ár-Érték arány: 20/5

 

Bebaszási index: ~120

Ár: 0,59-0,69 között mozog az ára akciótól függően

Vásárlás helye: Párkány, Billa

Vásárlás ideje: 2018. január

Gyártó: Heineken Slovensko

Alkoholtartalom: 1,8%

Kiszerelés: 0,5L doboz

Összetevők: sör (hol?) (víz, árpamaláta, komló), citromlé (víz, cukor, citromlé)

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr8914067719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása