Sörtesztek szaxerűen

Nevet se mertek adni neki - De Helder 4,5%

2018. május 11. - TyRDy

 A Mild elfogyasztása után, gondoltuk ez még megmentheti a De Helder nevet...hát nézzük megmentette-e. Neve nincs a sörnek, eddig ugye mindegyiknek volt valami elnevezése, Strong, Mild, Premium, Semi Dark, ennek nincs, simán De Helder 4,5%...talán mert nem is mertek neki nevet adni, olyan szar? Felmerült bennem az is, hogy ez az etalon, és ezt javítgatták, módosítgatták a többihez. Lehet nettó faszság, de ez jutott eszembe.
Illata kicsit Rockyra emlékeztető, ez nem valami bíztató, eddig illatra ez a legszarabb, talán ki se találnám belőle, hogy ez sör akar lenni. Borzalmas, olyan megszagolom és "kösz kösz inkább nem sörözök ma" jellegű szag. Íze egy fokkal jobb...kis fokkal. Van valami Rocky beütése tényleg, valami növény ízt véltem felfedezni, hát elég gagyisör, pancsolmány íze van, bár azért annyira nem ihatatlan mint a Rocky vagy Waldert. Alkoholt ízt és szagot érezni rajta, semmi egyediség, savanykás kesernyés, még csak valami nagyon szar ízzel sem emelkedik ki. Utóíze ugyan ez, van egy kicsi de semmi különös, gagyi szar utóíz. Annyira nem ihatatlan, de nem vennék többet, mert miért? Olcsó, ilyen árban nem sok jobb lehet, de akkor se. Tesói széjjel alázzák. Inkább áldozok rá +10 Ft-ot, vagy iszok Mildet, de ezt nem érdemes megvenni. Szóval nem, nem mentette meg a De Helder nevet, sőt... És igen, az "olyan szar, hogy nem mertek nevet adni neki" és az "ebből indultak ki" teória is elképzelhető.

dehelder_4_5.jpg

hunt3r95: Hol is kezdjem? Talán Tirdi írásában az etalon szóra reflektálnék: ez olyan messze van az etalontól, meg úgy bármitől, amit sörnek neveznék, mint Makó Jeruzsálemtől. Bár, az plusz pont, hogy legalább ki tudtuk bontani, de nem volt benne köszönet na itt már Tirdinek is átjött már a szagról, hogy ez valami förtelmes cucc lesz, hát az is lett. A Mild-nek legalább nem volt erős íze ami talán megmentette az elhajítástól, meg engem a hányástól, hát itt mentő körülmény nincs, nem is lesz, ennyiért ne várj semmit, és én ezt nagyon nem is kommentálnám, ez majdnem a nagybetűs szar, ha nem létezne a Roki, meg a Waldert akkor simán rá is sütném.Tudom, hiszem és remélem, hogy van ennél jobb De Helder sör is.....

hunt3r95:

Íz: 10/2

Illat: 10/3

Utóíz: 10/4

Tirdi:

Íz: 10/3

Illat: 10/3

Utóíz: 10/4

 

Bebaszási index:  33,11

Ár: 149 Ft

Vásárlás helye: Tesco, Campona

Vásárlás ideje: 2018. április

Forgalmazza: Tesco

Alkoholtartalom: 4,5%

Kiszerelés: 0,5L doboz

Összetevők: víz, árpamaláta, sörárpa, komló

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr2513858500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása