Sörtesztek szaxerűen

Ez most nem jött be - Tesco tequilás és mojitos világos sör

2018. január 14. - hunt3r95

A XXI. században már-már természetes, hogy egy áruházlánc saját márkás sörökkel próbál csábítani vagy épp mérgezni minket. Ebben a buliban úgy vélem a Tesco és a Lidl a legjobb ahogy elnézem, így hát aki fejest akar ugrani a mély vízbe az itt biztos talál magának valót. Persze érvényes ajánlat is akad bőven, ilyen pl. a Fazzy termékcsalád, az Argus Gold vagy a méltán népszerű Argus Majestic amiről szintén lesz anyag. Na csapjunk is a Tesco kínálatába ismét:

tesco1.jpg

Tequilás sör

 

hunt3r95: Semmi szaga, max gyenge sör szag emlékeztet, hogy talán sör van benne, habja semmi nincs, tán az adalékok miatt, vagy simán 5 filléres sör? Ezt inkább a kedves olvasóra bízom, de annyi szent, hogy illata kitöltve sincs, legalább nem dobsz egy hátast ha megszagolod. Ízre se nem sör se nem tequila.. de olyan szinten egyik sem, hogy ha meg kéne tippelnem mit iszok nehéz lenne választ adnom. Elég pancsolt hatást keltő nedű, tán a Tesconak bérfőző sörgyár sem tudta mit akar...Mellette szól azonban, hogy 6%-os és nem olyan botrányosan szar, valami édeskés íze van ugyan, de elég definiálhatatlan.

marv: illata semmi, de ez előny, hiszem nem olyan borzalom mint  a mojitos társa. Ennek egyébként semmi köze a tequilához, aki ivott már az tudja. Ebbe nincs tequila. Ez csak sör+ valami alkohol, nem kóser, amúgy nem szívfájdítóan rossz, de nem szeretem az efféle pancsolt cuccokat.

 tesco3.jpg

tesco4.jpg

 

hunt3r95:

Íz: 10/5

Illat: 10/6

Utóíz: 10/6

Marv:

Íz: 10/5

Illat: 10/5

Utóíz: 10/4

 

Bebaszási index: 49,99999

Ár: 299Ft

Vásárlás helye: Tesco, Campona

Vásárlás ideje: 2017.december

Forgalmazó: Tesco

Alkoholtartalom: 6%

Kiszerelés: 0,33L

Összetevők: víz, árpamaláta, kukoricagríz, kukoricadara, sörárpa, komló, komlókivonat, cukor, citromsav, aromák, aszkorbinsav

Mojitos sör

 

hunt3r95: Illatra meggyőzött, kellemes mojitos illata van, rájöttem újabban, hogy szeretem a mojitot. Sör illata egyáltalán nincsen, "na de csak finom lesz" mondottam vala marv-nak. Hát nem lett, borzalmas fogkrém íze van..sörrel semmi bajom, mojitóval sem, de a kettő együtt veszélyes, hátamon felállt a szőr tőle. Hiába 5%-os hiába óccó viszonylag ez biza a diszkréten "köszi nem" kategória. Nem vennék szívesen főleg nem bebaszásra...

marv: Illata kellemes, sört nem is érzem rajta, túl sokat eddig nem tudok róla, de de kitöltés és kóstolás után...a mojito mentolosságát próbálták utánozni, na ebből lett egy fogkrém ízű sör, grat :D. Sört alig érzem baszdmeg, olvasom a  címkét, hogy mi van benne: mojito ÍZŰ ital, sör (ízű ital?) etc.....hát nem evvel fog a Tesco tarolni a sörpiacon, utóíze ráadásul ritka fos.

tesco2.jpg

hunt3r95:

Íz: 10/5

Illat: 10/7

Utóíz: 10/2

Marv:

Íz: 10/4

Illat: 10/7

Utóíz: 10/muszáj pontozni?

 

Bebaszási index: 59,99999

Ár: 299Ft

Vásárlás helye: Tesco, Campona

Vásárlás ideje: 2017. december

Forgalmazó: Tesco

Alkoholtartalom: 5%

Kiszerelés: 0,33L üveg

Összetevők: víz, árpamaláta, kukoricagríz, kukoricadara, sörárpa, komló, komlókivonat, cukor, aromák, színezékek, citromsav, aszkorbinsav

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr9213379987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása