Sörtesztek szaxerűen

Ár-érték bajnok a középkategóriában- Staropramen Premium

2018. február 08. - TyRDy

Nos hol is kezdjem...meg hol folytassam. Sokat bizony nem lehet beszélni erről a sörről. Egy nagyon fasza sörről beszélünk, árkategóriájához képest bőven minőségi, ebben az árkategóriában az egyik legjobb vétel. Egyszerű, nagyszerű. Bátran ajánlom, én szeretem. Bár elég átlag, mégis kiemelkedik. Szép, tömör habbal rendelkezik, jó illattal és ízzel.

hunt3r95: Középkategória egyik ásza, ár-érték bajnoknak is nevezhetem, senki sem fog megsértődni. Illata elég masszív, már előre sejteni, hogy nem vízízű löttyöt kapsz a pénzedért. Íze erre rátesz egy lapáttal, intenzív, karakteres ízvilág jellemzi. Főleg a komló dominál benne, így aki szereti a karakteres de lágy ízt annak be fog jönni. utóízre is szinte kiváló, asszem ennyiért nem tudok belekötni, a 200-250 forintos kategória ásza. Ajánlom mindenkinek a fogyasztását, nehogy kiszáradjatok :D

simastaro2.jpg

simastaro.jpg

starok2_1.jpg

starok_1.jpg

 

hunt3r95:

Íz: 10/9

Illat: 10/9

Utóíz: 10/9

Tirdi:

Íz: 10/9

Illat: 10/9

Utóíz: 10/9

 

Bebaszási index: ~50

Ár: ~250 Ft üveggel (Tesco, 2017.12.)

Mi a Borsodi Sörgyártól kaptunk kóstolót a termékcsaládból.

Forgalmazza: Borsodi Sörgyár Kft.

Alkoholtartalom: 5%

Kiszerelés: 0,5L üveg

Összetevők: víz, árpamaláta, árpa, kukoricagríz, kukoricadara, sörárpa, komló, komlókivonat

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr3613453081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása