Sörtesztek szaxerűen

Célcsoportot tévesztett - Zlatý Bažant Citrom-Bodza-Menta

Párkány tour 3.rész

2018. február 27. - hunt3r95

Egyre-másra fossák magunkból a gyártók a ízesített söröket, amivel alapvetően nincs is baj. Sőt, én már várom a szalonnás, pacalos, fokhagymás vagy erőpaprikás verziókat. Mai tesztünk alanya pedig nem más, mint a citromos-bodzás-mentás-cukormentes radler. Kerülném a sör kifejezést, mert eléggé kiherélték a sört, amiből ez készül. Mikor megszagoltam először sima bodza jutott eszembe róla, megkóstolva aztán jött a pofon, ez bizony mentás is. Ennyi erővel fogkrém+víz+sör....na nem magával a termékkel van a bajom, csak ezt mint kategória nem tudom hová tenni, valahol a "miafasz" és a "vatafak" közé tenném úgy mégis. Ja, pont egy megfázásból gyógyultam ki, szóval még jól is esett a mentatartalma, de ezt normál keretek között nyáron sem erőltetném, viszont akinek efféle ízlése van annak tetszeni fog, ugyanis a kategóriájában kifejezettem üdítő üdítő(haha).

zb_radler.jpg

 Tirdi: A bodzát hirtelen konkrétan nem tudom milyen, de illatra friss virág illat...még az is lehet, hogy bodza illat...hmm...meglepő. Szóval a lényeg, hogy az illatán ez emelkedik ki, mellette egy kis átlagos citromos radler illat érződik. Kolléga nem szereti a bodzát, így nem túl pozitív reakciókat hallatott szagláskor, de én az ibolyától a muskátliig bármiféle virágot képes vagyok jóízűen elfogyasztani, így ez a bodza dolog is a pártomat fogta, én nagyon kellemesnek találtam az illatát, passzol a sörhöz. Hmm, lehet tavasszal elfogyasztok egy-két orgonabokrot valami jó sör mellé. Na de vegyük kicsit komolyabbra, ízre nagy csalódás, kb. cukros víz. Gyenge citromos radler ízt érezni, meg nagyon picit valami mást, gondolom ez akar lenni a bodza...vagy a menta...vagy a pacal... Utóíz? Tipikus mittomén...íz ízű utóíze van, talán ez a legjobb megfogalmazás, bár mintha nagyon picit sörebb íze lenne. Végül is egynek elmegy, mármint egy radlernek, ha nyáron nagy melegben behűtve hozzád vágják, azért nem fogsz megsértődni. 

 

A tesztalany sokféle íze, és az egyre furcsább ízek megjelenése vetette fel...
...2019 radlere?

28460174_1615015321908285_1410304008_o.jpg

hunt3r95:

Íz: 10/5

Illat: 10/7

Utóíz: 10/6

Tirdi:

Íz: 10/5

Illat: 10/8

Utóíz: 10/6

 

Bebaszási index: 

Ár: 

Vásárlás helye: Párkány, Billa

Vásárlás ideje: 2017. 12.

Gyártó: Heineken Slovensko

Alkoholtartalom: 1,9%

Kiszerelés: 0,5L doboz

Összetevők: sör (víz, árpamaláta, árpa, komló), limonádé (citrom, szőlő,  mentaaroma...)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr9013659754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása