Sörtesztek szaxerűen

Az erő vele van, az íz nem - Sterling Forte

2018. június 02. - hunt3r95

Nos, mielőtt belevágnék, vagyis innék, egy kis helyzetjelentéssel kell szolgáljak. Sajnos sem nekem, sem Tirdinek nem úgy alakul az idei év ahogy terveztük. Lottóötös, sör minden mennyiségben meg szivarozás...na jó, kissé reálisabban az utolsó kettő lenne a cél, de időszűkében nem jön mindig össze, sőt idén szinte alig, így néha megtalálhatóak lesznek olyan tesztek amit nem együtt viszünk, persze fő profilunk az marad a régi, tehát ketten írunk egy sörről.

Part 2.: megváltozik egy-két dolog a pontozást illetően, hogy jobban meg lehessen különböztetni, hogy mi a szar és mi az ami nagyon szar.

(Tirdi: Nagyjából elmondta a lényeget a kolléga, mostanában nem sok időnk akad. Remélem minél hamarabb megváltozik ez, de az még pár hét legalább, de azért addig is csepegtetünk ki pár cikket. Még tél elején beígértünk pár dolgot a télre, amiből sok nem valósult meg azóta sem, például kocsmateszt. Ezek nincsenek elfelejtve, szép lassan el fognak készülni. Változásokat tervezünk, ami, mint már el lett mondva, legfőképp a pontozási rendszert fogja érinteni, és pár egyéb apróság, amivel a cikkeink pontosabban adják át a lényeget. Addig is türelmeteket kérjük (bár szerintem nem türelmetlenkedik senki), lassan érkeznek most is a cikkek, amik pár esetben tényleg nem közösen lesznek megírva. )

Na de, térjünk a sörre...mai tesztem alanya ebből az új érából tulajdonképpen az első lesz, de egyébként dolgozunk a többi közös teszten így aggodalomra semmi ok.( Aggódott valaki??!)  Nos, a külső szerintem tökre okés, ez bazi nagy nyócas hirdeti, hogy ebben biza" két löwen is van, meg szerintem tökre letisztult az egész doboz, valamint megtudjuk, hogy világos sör lapul benne. Tehát egyszeri user a külső és az ár láttán akár valami nagyon jóra is számíthat(na). 350-ért talán jogosan vár el az ember minőséget a cucctól, amit ugyan illatban, (nem ordítja kibontás után az arcodba, hogy 8 százalékos vagyok, hanem szolid világos sör illat fogad) habmennyiségben, állagban és a nedű testességében hoz is rendesen, van benne igyekezet, na meg kraft is, utóíze is kiválóra sikeredett, enyhén kesernyés, testes sör utóíz fogad, amit szívesen viselek el a számban, azonban hiba csúszott a gépezetbe. Mégpedig az íznél valaki valamit bebakizott, na meg az én ízlésem is, de itt arról van szó, hogy fájóan édes lett a végeredmény, majdnem radlernek is elmegy, és ez így annak tudatában, hogy mit vettél nem igazán lehengerlő. Ha nem lenne ennyire édes és mondjuk 50Ft-tal olcsóbb lenne, akkor ajánlós lenne, de így eléggé beleszürkült a mezőnybe.

 img_20180511_180501.jpg

hunt3r95:

Íz: 10/5

Illat: 10/5

Utóíz: 10/6

 

Bebaszási index: 37

Ár: 299 Ft

Vásárlás helye: Auchan Savoya Park

Vásárlás ideje: 2018. május

Forgalmazza: Carlsberg Hungary Kft. 2040 Budaörs Neumann J. u. 3. 

Alkoholtartalom: 8%

Kiszerelés: 0,5L doboz

Összetevők: víz, maláta, maltóz szirup, komló, sörélesztő

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr8513919790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása