Sörtesztek szaxerűen

Középkategória szürke egere - Dreher classic

2018. augusztus 30. - hunt3r95

Némi telefonszervízelésért cserébe kaptam pár sört, ezek között volt a jó öreg Dreher Classic. Teszt nem tudom miért nem volt még róla, na most van, bár ezt most egyedül kóstolom meg. Aki nem ivott még ilyet az bicikligumi belsőben élt valszeg, de a rizsa helyett lássuk mit kapunk 229Ft-ért manapság.

Illata kicsit élesztős, poént lelőve ez az ízén sokkal kevésbé fog érződni, sőt, nem, hiszen elviekben nem tartalmazza. Ennek ellenére totál kellemes sör illat, nem lehet belekötni de nem is emelkedik ki semmivel a többi középkategóriás sör közül. Ami külön tetszik az utóbbi hónapok fos söreinek fogyasztása után, hogy nem hírdeti magáról, hogy prémium vagyok, igyááámeg, kartonpapírízű vagyok, egyszerűen csak van, igyad megfele. Ja nem mellesleg képes habzani is, bár a Carsbergektől ugyan elmarad. de panaszkodni nincs okunk.

Jöjjön a kóstolás: semmi meglepő vagy rendkívűli nem történik, általános sör ízt hozza. Kb a Borsodi, Arany Ászokkal van egy ligában, azoknál azonban egy fokkal keserűbb. Utóízre is hozza a kötelezőt, de itt is kissé keserűbb, épp annyira, hogy meg lehessen különböztetni kategóriatársaitól. Nem tudok mást mondani, ez jó. Ugyan maradandót nem alkot, de amit az ára alapján vártam azt hozta, sőt az összkép picit pozitívabb is. Ittam már rosszabbat többért is, itt döntsön az egyéni preferencia, aki ezt válassza csalódni nem fog.

 

img_20180821_133845.jpg

 

 

hunt3r95:

Íz: 20/14

Illat: 20/14

Utóíz: 20/10

Ár-Érték arány: 20/13

 

 

Bebaszási index: 44

Ár: 229 Ft

Vásárlás helye: Auchan, Savoya Park

Vásárlás ideje: 2018. augusztus

Gyártó: Dreher Sörgyárak Zrt.

Alkoholtartalom: 5,2%

Kiszerelés: 0,5L doboz

Összetevők: Víz; Árpamaláta; Kukoricagríz; Komló; Komlókivonat

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr5814193295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása