Sörtesztek szaxerűen

Élesztős víz! - Legyen neved Van Pur!

2018. szeptember 06. - hunt3r95

Következzen, némi félelemmel töltve: Van Pur Prémium Quality. Aki végignézi a Van Pur kínálatát, az nem fog csodálkozni, sem árban sem minőségben nem a napos oldalt képviseli.

Egyébként meg a Lidl-nek, Aldi-nak főz söröket(Bergkőnig és Argus egyes fajtái). Ezt a darabot egyébkén Esztergomban vettük Tirdivel, a boltban egyből szemet szúrt, hogy 129 Ft, alkoholmentes, na meg prémium. Erős triumvirátus nem? Ahogy ilyenkor lenni a szokott -ne legyenek illúzióink, a hiperolcsó és jó sör nem létezik- ez is egy nagy rakás szar. összetevők nyagyjából rendben azonban nem értettem a rizs milyen célt szolgálhat ebben? Mert oké, hogy más sörökben mit, de itt konkrétan semmi előnyét nem éreztem, bár hátrányát sem, de erről alább. Bontás után feltűnt, hogy nincs minek feltűnni, ugyanis a hab rejtve marad. kitöltés után a habhelyzet ugyan javult, de a szaghelyzet meg romlott. Igazán, de kurvára tényleg büdös, natúr élesztő szag, ráadásul grátisz pezseg. Nem habzik, pezseg. Ez idáig nálam a "fújbazzeg" kategória, de a hab a tortán az az íze. Az íz amit a Deepnél, vagy más olcsó 90-130Ft-os sörnél megoldottak, hogy nincs, itt legalább van és rossz. Bűntetően rossz. Élesztő vízbe áztatva. Pozitívum, hogy az Argus alkoholmenteséhez képest, valamint a Walderthez képest nem annyira hányingerkeltő. A negatívumok listája ezzel szemben sokkal hosszabb. Összegezve: ilyet bárki tud otthon is készíteni, némi élesztő és ásványvíz hozzáadásával, ez az a szint ami sörfőzésnek és sörnek sem neveznék.

Ja és némi utóírat..érdekes volt számomra, hogy nagyon hasonlít az Argus Free-re. Böngészve a netet szinte biztossá vált számomra, hogy ez a két sör egy és ugyanaz, csak ezt a szutykot nevezték át, hogy passzoljon a Lidl termékpalettájába . Pfejj.

 received_1828824417153547.jpg

hunt3r95:

Íz: 20/3

Illat: 20/5

Utóíz: 20/5

Ár-Érték arány: 20/1

 

 

Bebaszási index: az ennek nincsen.

Ár: 129 Ft

Vásárlás helye: Esztergom, Honi

Vásárlás ideje: 2018. január

Gyártó: Van Pur Polska

Alkoholtartalom: <0,5%

Kiszerelés: 0,5L doboz

Összetevők: víz, malátával kevert árpa, rizs, komló, komlókivonat

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr2714206459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása