Sörtesztek szaxerűen

Helyzetjelentés / Bécsi bevezető

2018. december 08. - TyRDy

Először is tisztázzuk mi van jelenleg. A helyzet, hogy az elmúlt hónapban nem sokat írkáltunk, mivel sem kedvünk nem volt, sem időnk, hát igen, vannak néha fontosabb dolgok. Hogy ez még meddig fog tartani, nem tudjuk, de majd lassacskán visszatérünk. A lényeg, hogy élünk. Na de majdan mivel is térünk vissza?

Következzék egy bevezető, de nem egy sima bevezető, egy nagyon bevezető. Ez nem egy cikknek a bevezetője, hanem többnek. (Wow) Kaptunk már söröket innen onnan, de a mi kiruccanásunk eddig csak a tavalyi Párkány volt, aminek az eredménye végül idióta radlerekbe fulladt, de azért tanulságos volt. Párkányi kiruccanást idén decemberre is tervezünk, több tapasztalattal, még több bebaszással, háháá. Viszont ezt megelőzi még az, hogy én, Tirdi, novemberben Bécsbe látogattam.
Alapból, első ránézésre nem túl nagy a felhozatal ott, Párkány izgibb, de azért csak akad pár cikkre való érdekesség. Nem tervezek agyonvásárolni minden baromságot, de azért csak akad majd egy kis olvasnivaló... Írtam ezt még ottjártam előtt, na de, hogy mi lett belőle, szép lassan ki fog derülni. :)

Mint mondtam, Párkány is várható, és azt előre leszögezhetem, hogy nem veszünk radlereket...maximum keveset. :) Viszont másból sem ígérnénk nagy kínálatot, mert azért elég sok dolgot beteszteltünk már, és csak kis részben megyünk új sörökért, no meg nem is esküdnék meg, hogy tonaszámra van még érdekes új sör ott. Igen, kis részben megyünk új sörökért, mert a tavalyi vásárlásnak van bőven sikersztorija (Kozelek, Retró Fácán, Kelt...), amiből komolyan be szeretnénk tárazni...na meg helyben bebaszni. :D

Sok sikert az ünnepek túlélésére, majd jelentkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr1914402604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása