Sörtesztek szaxerűen

Csúszik a kilenc - Karpackie 9%

2017. november 12. - TyRDy

Nagyon vártam, hogy a kezembe kerüljön egy ilyen sör, és hát nem is csalódtam benne. Haladjunk hát szép sorjában, először is megjegyezném, hogy a doboza nekem nagyon tetszik, már ránézésre is berágta magát a kedvenceim közé.
Illata kellemes, bíztató. Az első korty után már éreztem, hogy ez nagyon jó. Színre is sötétebb volt, mint egy átlagos világos sör, majd ízre is kicsit barna sörre emlékeztetett, a karamellmaláta íz beütése miatt, ami annyira azért nem volt határozott íz, mert nem barna sör és nincs benne karamellmaláta. Utóíze szinte semmi, de elég jó értelemben, valamint a magas alkoholtartalmat sem nagyon érezni rajta...mármint azért érezni, hogy ott van, de nem basz tarkón. És hát részben az imént említett dolgok miatt, nagyon csúszik...mint a címben is olvasható.

Összegezve nekem toplistás, az is tuti. Sörözések alkalmával sokszor fogok vele találkozni, Fazzy Málna, Bak, meg ilyesmik társaságában.


Jól meg fogják ismerni egymást a Bakkal, és a kedvenc málnaszörpinnkel, ha rajtunk múlik.

karpackie.jpg

hunt3r95: Én kissé bizalmatlan vagyok az erős sörök ízével kapcsolatban az Argus Strong óta, mindig várom azt  a nyakonbaszós alkohol ízt, de szerencsére sem ennél sem a többi 7+os sörnél nem tapasztaltam még, szóval kezd elmúlni a félelmem, főleg azért mert a lengyelek megmutatták, hogy lehet finom egy 9kicsikörperjelkicsikörös(%) sör. Tök fasza világos sör íze van, minimálisan érződik csak az alkohol, de ennyi épp kell, ha nem lenne akkor meg azért sírnék, szóval ez így jó ahogy van. Sőt, még habot is kapunk mellé, utóízt viszont nem, de nem is baj annyira nem is menne ehhez az ízhez. Ez nagyon el lett találva, könnyen csúszik. Nálam a szűken vett toplistába ugyan nem verekedte be magát egyelőre, de egyértelműen jó cucc, fogok még venni.

 

karpackie1.jpg

hunt3r95:

Íz: 10/8

Illat: 10/8

Utóíz: 10/7

Tirdi:

Íz: 10/8

Illat: 10/8

Utóíz: 10/8

 

Bebaszási index: 33,8

Ár: 305 Ft

Vásárlás helye: Dohánybolt, 1223 Közgazdász utca

Vásárlás ideje: 2017. október

Gyártó: Van Pur S.A., Lengyelország

Alkoholtartalom: 9%

Kiszerelés: 0,5L doboz

Összetevők: víz, árpamaláta, kukoricagríz, kukoricadara, sörárpa, komló, komlókivonat, malátával kevert árpa

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr3513185956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása