Sörtesztek szaxerűen

Véres a torka is - Arany Ászok Vérnarancs radler 2%

2017. december 11. - TyRDy

Kolléga azt állította, ez kurvajó. Akkor most ezt megcáfolom. Vagy nem? De. Illata még egész kellemes, erőteljes vérnarancs illat. Habja ahhoz képest, hogy ez egy 2%-os radler, sok. Ízre már nem annyira meggyőző, mint eddig, a gyümölcs ízt nem túlzottan érezni rajta, csak picit, utóízben ugyan ez. Körülbelül olyan, mintha egy pohár szódába belecsavarnék egy kis vérnarancsot... És akkor megint ott tartunk, hogy egy tök átlag cucc, ami végül is kellemes, de nem vennék többet. Nekem nem jött be, bár ehhez valószínűleg hozzájárul, hogy nem vagyok oda a radlerekért.

hunt3r95: Nekem meg bejött a cucc. Kifejezetten ritka szerintem, hogy egy radlerben el van találva a sör és a gyümölcs ízének aránya. Na ebben sikerült, ahogy eltűnik a vérnarancs íz megjön a sör íze, ami egyénként sima Arany Ászok, azt meg szeressük. Nem mellékesen illatra is hozza ezt a kettősséget, még, hogy két dudás egy csárdában nem fér meg. Na itt megfért, jó kis öblítő Bak előtt, után, közbe. Nyári napokra kifejezetten ideális. Ja, habja az nem nagyon van.

aranyaszok_vernarancs.jpg

 Még egy kép nyárról:

aranyaszok_vernarancs_2.jpg

hunt3r95:

Íz: 10/7

Illat: 10/8

Utóíz: 10/8

Tirdi:

Íz: 10/6

Illat: 10/8

Utóíz: 10/5

 

Bebaszási index: 104,5

Ár: 209Ft

Vásárlás helye: Auchan, Savoya Park

Vásárlás ideje: 2017.november

Forgalmazó: Dreher Sörgyárak Zrt. (Származási hely: Szlovákia)

Alkoholtartalom: 2%

Kiszerelés: 0,5L doboz

Összetevők: 54% vérnarancs ital (minden szar ami nem vérnarancs, vagy akár gyümölcs), 46% világos sör (víz, árpamaláta, kukoricagríz, kukoricadara, sörárpa, komló, komlókivonat)

A bejegyzés trackback címe:

https://sortesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr2113360103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása